در عرض چند دقیقه از نسخه گرم و آسان تهیه سالاد اسفناج لذت ببرید. ماهی تن نه تنها طعم اضافی باعث پروتئین و اسیدهای چرب امگا 3 می شود.
سالاد اسفناج گرم با آماده سازی تن ماهی و زمان پخت: 10 دقیقه

عناصر:

6 فنجان اسفناج کودک
ماهی تن کنسرو شده 2.5 اونس
1 روغن زیتون فوق بکر TBS
1 قاشق چایخوری آب لیمو تازه
1 سیر حبه متوسط
نمک دریا و فلفل به مزه
* 1/2 گوجه فرنگی متوسط ​​خرد شده

جهت ها:

روغن زیتون ، آب لیمو ، سیر ، نمک و فلفل را به مزه دار شدن در یک ظرف سس کوچک ترکیب شده و گرم می شود تا گرم شود.
روی برگهای اسفناج بپاشید و در صورت تمایل روی آن را با ماهی تن و گوجه فرنگی بریزید.

سرویس 1

نمایه تغذیه ای به زودی در دسترس قرار می گیرد.
مشخصات تغذیه ای

سالاد اسفناج گرم با ماهی تن
1.00 وعده
(482.80 گرم)
کالری: 551

NutrientDRI / DV

سلنیوم 461

ویتامین B12393

ویتامین B3262

پروتئین 168

ویتامین D126

فسفر 74

ویتامین B667

ویتامین A63

آهن 53

چربی امگا 3 36

ویتامین C32

فیبر 25

مقدمه ای بر روی سیستم رتبه بندی دستور العمل ها
به منظور کمک بهتر به شما در شناسایی دستورالعمل هایی که مقاومت بالایی را از مواد مغذی برای کالری موجود در آنها وجود دارد ، یک سیستم رتبه بندی دستور العمل ایجاد شده است. این سیستم به ما امکان می دهد دستورالعمل هایی را بدهید که به ویژه از نظر مواد مغذی خاص غنی هستند ، برجسته می شوند. نمودار زیر مواد مغذی را نشان می دهد که سالاد اسفناج گرم با ماهی تن بسیار عالی است ، بسیار خوب یا منبع خوبی است (در زیر نمودار جدید اگر شما این شرایط را توضیح می دهید). اگر ماده مغذی در نمودار ذکر نشده باشد ، وماً به این معنی نیست که دستور العمل حاوی آن نیست. این بدان معنی است که ماده مغذی به میزان کافی یا غلظت کافی برای تأمین معیارهای ارزیابی رتبه بندی نشده است. (برای مشاهده مشخصات تغذیه ای عمیق این دستورالعمل که حاوی مقادیر ده ها ماده مغذی است - نه فقط آنهایی که عالی هستند ، بسیار خوب یا به طور کامل از طریق اینترنت انداخته شده اند - لطفا از پیوند زیر استفاده کنید.) برای دقیق نگه داشتن این نمودار ، باید نگاه کنید بیندازید مواد سازنده مورد استفاده در دستور العمل و تعداد اندازه گیری های ارائه شده توسط دستور را ببینید. رتبه بندی مواد مغذی ما بر اساس یک وعده است. به عنوان مثال ، اگر یک دستور غذا 4 وعده مصرف داشته باشید ، با خوردن 1/4 از ترکیبات ترکیبی موجود در دستورالعمل ، مقادیر مغزی که در نمودار ذکر شده است. اکنون ، با بازگشت به نمودار خود ، می توانید در کنار نام ماده مغذی جستجو کنید اگر مقدار ماده مغزی ارائه شده باشد ، اگر روزانه ارزش بیشتری داشته باشد (DV) که این مقدار را نشان نمی دهد ، چگالی عناصر غذایی که برای این دستورالعمل و ماده مغذی محاسبه شده است ایم را پیدا کنید. ، و رتبه ای که در سیستم رتبه بندی خود را ایجاد کرده است. برای رتبه بندی بیشتر مواد مغذی ، استانداردهای دولتی برای خرید مواد غذایی که در "مقادیر مرجع برای افزایش تغذیه" سازمان غذا و داروی ایالات متحده یافت می شود ، تصویب می شود. اطلاعات بیشتر در زمینه و جزئیات سیستم رتبه بندی ما را بخوانید.

سالاد اسفناج گرم با ماهی تن
1.00 وعده
482.80 گرم
کالری: 551

مقدار مواد مغذی DRI / DV
(٪) مواد مغذی
Density World's سالم ترین
رتبه بندی مواد غذایی
سلنیوم 253.69 میکروگرم 461 15.1 عالی
ویتامین B12 9.42 میکروگرم 393 12.8 عالی
ویتامین B3 41.86 میلی گرم 262 8.5 عالی
پروتئین 84.00 گرم 168 5.5 عالی
ویتامین D 504.00 IU 126 4.1 عالی
فسفر 5.34 میلی گرم 74 2.4 بسیار خوب است
ویتامین B6 1.14 میلی گرم 67 67 بسیار خوب است
ویتامین A 567.94 میکروگرم RAE 63 2.1 بسیار خوب
آهن 9.50 میلی گرم 53 1.7 بسیار خوب
چربی امگا 3 0.86 گرم 36 1.2 خوب است
ویتامین C 23.85 میلی گرم گرم 32 1.0 خوب است
سالم ترین دنیا
قانون رتبه بندی مواد غذایی
DRI / DV عالی> = 75 ٪ یا
تراکم> = 7.6 و DRI / DV> = 10
DRI / DV بسیار خوب> = 50 ٪ یا
تراکم> = 3.4 و DRI / DV> = 5
خوب DRI / DV> = 25 ٪ یا
تراکم> = 1.5 و DRI / DV> = 2.5 ٪

نمای تغذیه ای در عمق سالاد اسفناج گرم با ماهی تن

سالاد تونا چطور درست می شود؟

سالاد اسپانیایی را چطور درست کنیم؟

، ,مغذی ,مواد ,بندی ,رتبه ,ماهی ,رتبه بندی ,مواد مغذی ,با ماهی ,گرم با ,اسفناج گرم ,بندی دستور العمل

مشخصات

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

دانلود رایگان جزوه و خلاصه کتاب خروپف و خرخر ارزان کده زبان اسوه علم ali113 tinoristi انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه تبریز niloorayanev vahidrahmati ته دیگ سیب زمینی